ReMix طعم های نفیس از طعم های فرانسوی ، ایتالیایی و فیلیپینی را برای شام در لانگ بیچ به ارمغان می آورد


LONG BEACH ، کالیفرنیا – سرآشپز راس پانگیلینان در آخرین مفهوم خود در جنوب کالیفرنیا در لانگ بیچ ، مزه ای به سبک اوماکاز را ارائه می دهد.

جدید نوار آشپزخانه ReMix سبک منحصر به فرد و مدرن Pangilinan را با ترکیب طعم های فرانسوی ، ایتالیایی و فیلیپینی در یک فهرست انتخابی ارائه می دهد.

ماریان دوونگ از ساحل هانتینگتون گفت: “کمی از همه چیز وجود دارد. منظور من این است که فقط انتخاب خوبی برای تهیه غذا بود.”

پانگیلینان ، صاحب ReMix Kitchen Bar گفت: “غذای ما طعم های پررنگ ، طعم های روشن ، تازه است.”

طعم هایی که در هیچ جای دیگر پیدا نخواهید کرد ، مانند adobo از گونه گوشت خوک با برنج سیر سرخ شده – رویکرد جدید به دستور خانواده مادربزرگش.

پانگیلینان توضیح داد: “ما از سرکه فیلیپینی ، سس سویای فیلیپینی ، مقدار زیادی دانه سیاه فلفل ، مقدار زیادی سیر استفاده می کنیم.” “وقتی گونه گوشت خوک را چریدیم ، آنرا می چرانیم تا نرم شود.”

در داخل ReMix ، دیوارهای رستوران را مشاهده می کنید ، تزئین شده با آثار هنری اسکیت بورد ، نوکی نوستالژیک برای علاقه دیگر پانگیلینان هنگام بزرگ شدن

پانگیلینان گفت: “وقتی من کار می کنم ، این یک چالش است که دوستش دارم. سرگرم کننده است. مثل اسکیت بورد است.” “هنگامی که می خواهید یک ترفند را یاد بگیرید ، این ترفند را تا زمانی که به آن نرسیدید ادامه دهید.”

دیوید گارسیا از لانگ بیچ گفت: “ما دوست داریم که منو نیز همیشه در حال تغییر است و چیزهای جدید را امتحان می کند.”

برای جدیدترین ساخته های Pangilinan ، به نوار آشپزخانه ReMix بروید ، واقع در صرافی Long Beach (LBX) در بلوار 4069 N Lakewood.

رسانه های اجتماعی:
https://www.instagram.com/remixlb/

پیوندهای دیگر:
https://remixlb.com/



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *